Niri gustatzen zaidan osagaiak dira:
-Ogi
-Tipula (cebolla)
-Piperra ( berdea edo gorria)
-Idiolar (pavo)
-Barratxuri (ajo)
-Piperbeltz (pimienta)
Nahi baduzue olioa a pur bat jarri ahal duzue ere.
Lehenengo, ogia behar dugu.
Gero, tipula satitu egiten duzu. Piperrarekin berdina eguiten da (berdea edo gorria).
Ostean, idiolar (pavo)ere satitzen duzu.
Egiten eta gero, dena ogiaren gainean jartzen dugu.
Azkenik, baratxuria (ajo) eta piperbeltz (pimienta) botatzen dut ogiaren gainean.
Azkenik, azkenik, zartagin (sartén) sartu behar da hor barruan egiten da behekoa indarra behera jarri behar duzu. Tapa jartzen duzu eta 5 edo 6 minutu behar du nahi baduzue apur geiago jarri dezakezue tapa irekitzen duzu eta badago jateko bero-beoa.
Adibide bat da |
MMMMMMMMMMMMMMM!! Ze gosoak Nerea
ResponderEliminarEGIA DA
Eliminar