Hasieran, zaila dirudi, baina gero nahiko erraza da eta edozeinek egin dezake.
OHARRA: osagaietan ateratzen diren neurriak (azukrea, irina, olioa) yogur potearen neurriak dira. Beraz, yogurraren potea ez bota eta hori erabil ezazu azukrea, irina eta olioa neurtzeko.
OHARRA: osagaietan ateratzen diren neurriak (azukrea, irina, olioa) yogur potearen neurriak dira. Beraz, yogurraren potea ez bota eta hori erabil ezazu azukrea, irina eta olioa neurtzeko.
OSAGAIAK:
3 arrautz
3 yogur neurri irin
2 yogur neurri azukre
yogur neurri 1 olio
yogur neurri 1 olio
limoi bat
PRESTAKETA:
Lehenengo, bota 3 arrautza bol batean.
Gero, gehitu irina eta legamia.
Nahastu ondoren, limoi yogurra eta olioa gehitzen da.
Jarraian, bota azukrea eta limoiaren azala birrindu eta gehitu. Kontu handiz nahaztu poliki-poliki grumitoak gera ez daitezen. Ondoren, bixkotxo molde batean jarri, eta sartu labean 180ºC-tan 50 minutu inguru
ETA BIZKOTZOA PREST DAGO!!!!!!!
Nahastu ondoren, limoi yogurra eta olioa gehitzen da.
Jarraian, bota azukrea eta limoiaren azala birrindu eta gehitu. Kontu handiz nahaztu poliki-poliki grumitoak gera ez daitezen. Ondoren, bixkotxo molde batean jarri, eta sartu labean 180ºC-tan 50 minutu inguru
ETA BIZKOTZOA PREST DAGO!!!!!!!
Bizkotzo hori probatu nahi dut
ResponderEliminarze gozoa
ResponderEliminarze itxura ona
ResponderEliminar