viernes, 8 de diciembre de 2017

GURE BIZKOTXOA

Pasa den asteburuan,  ahizpa eta aitarekin bizkotzo gozo-gozo bat egin genuen.
Hasieran, zaila dirudi, baina gero nahiko erraza da eta edozeinek egin dezake.

OHARRA: osagaietan ateratzen diren neurriak (azukrea, irina, olioa) yogur potearen neurriak dira. Beraz, yogurraren potea ez bota eta hori erabil ezazu azukrea, irina eta olioa neurtzeko.

OSAGAIAK:
Resultado de imagen de bizcochoslegamia 15g
limoi yogur bat
3 arrautz 
3 yogur neurri irin                                                        
2 yogur neurri azukre
yogur neurri 1 olio
limoi bat

PRESTAKETA:
Lehenengo, bota 3 arrautza bol batean.  
Gero, gehitu irina eta legamia.
Nahastu ondoren, limoi yogurra eta olioa gehitzen da.
Jarraian, bota azukrea eta limoiaren azala birrindu eta gehitu. Kontu handiz nahaztu poliki-poliki grumitoak gera ez daitezen. Ondoren, bixkotxo molde batean jarri, eta sartu labean 180ºC-tan 50 minutu inguru


                                  ETA BIZKOTZOA PREST DAGO!!!!!!!

3 comentarios: